Katjas ♡

Örnsköldsvik

Säger godnatt nu.

Publicerad 2014-03-31 22:58:21 i Allmänt,

My boo
 
Sitter just nu i badet med hårinpackning och mysmusik. Har inte bada på jättelänge känns det som. Ska strax kliva upp och lägga mig. Har ett ganaka stort engelskaprov imorgon som jag inte lagt ner allt för mycket energi på..

Lancôme.

Publicerad 2014-03-31 22:31:00 i Allmänt,

Två utav sakerna jag köpte var ansiktsrengörning och ansiktstoner. Dessa från Lancôme, får hoppas att de fungerar lika bra som tjejen i affären sa! 
 
I lördags var det utgång med några utav mina favoriter. Hade riktigt roligt. Dock känner jag mig mätt på fest och ligga bakis en hel dag, nu för  ett tag! Jag och Mariam blev sminkade utav hennes superduktiga syster, om man var hälften så duktig åtminstone! 
Ser fett less ut på bilden och en lösögonfrans håller på att falla av, men ni ser iallafall.
Brudarna plus Mathilda bakom kameran <3
 
Söndag: dansade å hoppade i sängen innan Max! 

A piece of me.

Publicerad 2014-03-28 00:21:51 i Allmänt,

 
 
Har levt fattig som en rått i minst ett halvår och idag landade äntligen en lite större summa på kontot! Shoppade loss på lyko.se och kicks. Men det var väl behövliga saker ;) Hatar verkligen att ha lite pengar (ja, jag vet jag ska inte klaga..) men jag längtar tills jag får tjäna egna pengar bara. Visar upp sakerna imorgon, nu måste jag sova. Ikväll har jag förövrigt umgåtts med Melina och Tova. Mysig och jättekul, vi pratade massa gamla minnen och annat! :) 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela