Katjas ♡

Örnsköldsvik

Rövardotter.

Publicerad 2014-04-29 23:50:55 i Allmänt,

 
Lyssnar just nu på Rövardotter på storytel. Den är skriven utav Jackie Ferm och hennes liv. Den är så jävla hemsk, alltså vilken misär hon har levt i. Men den är jättebra! 

Saturday.

Publicerad 2014-04-29 23:28:56 i Allmänt,

I lördags var det först dop för lilla Nova. Sedan bar det tillbaka in till stan för att städa lägenheten och systembolagetsdebuten! Mariam kom tidigare än de andra, vi fixade lite innan. Jag hade dragit ut mer eller mindre "fulbilder" på alla & allihop fick sina egna drinkpinnar. Vid 7 tiden började resten utav brudarna att rulla in. Jag hade ordnat trekamp och sedan satt vi mest och surrade. Måste säga att krogen var ingen höjdare direkt. På dagen med M och förfesten var roligast! Fick presenter, alltså huuur bra presenter som helst! Snacka om mina kompisar känner mig väl! Så himla tacksam, bästa fina ni <3

Firandet.

Publicerad 2014-04-28 13:59:12 i Allmänt,

 
Igår blev jag firad utav mammas släkt. Vi åt mat och sedan fikade vi. Fick jättefina och nödvändiga presenter så som pajformar, mått, ittala rödvinsglasen. Annars har jag fått pengar från resten utav släkten, tusen tack! Jag tänkte göra ett litet inlägg om i lördags senare, för nu har jag inga bilder, ska se om jag kan få låna några. Alltså ska jag vara helt ärlig så känner jag mig faktiskt äldre och jag har nästan fått lite ångest över att min tonårs-år är över föralltid. Det kändes verkligen att jag fyllde år som det gjorde när man var liten! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela