Katjas ♡

Örnsköldsvik

Grattis farfar i himlen ♥

Publicerad 2013-04-27 12:54:30 i Allmänt,

Vaknade upp vid 10 idag sedan dess har jag hunnit äta både frukost och utav tårtan fån igår.  Mumsigt!

Nu ska jag snar åka till mamma och packa ihop mina saker inför ikväll, åker till Bredbyn & stannar där tills imorgon. Åh jag är så glad att jag äntligen ska få träffa min älskade släkt igen :D!!!

Hallelujah.

Publicerad 2013-04-24 21:03:50 i Allmänt,

Åh, tacka gudarna alltså! Har fått veta vart min mobil och plånbok är idag. Nu slipper jag tänka på att skaffa massa nya saker, åh vad skönt! Imorgon efter skolan så åker jag & Julia och hämtar det (sakerna är i umeå förövrigt.)

Just nu sitter jag med färg i håret, vart aldrig riktigt nöjd med mitt mörka hår. Nu blir det ljusare & lite somrigare, eller ja förhoppningsvis iallafall. Sedan blir det att hoppa i sängen, är helt slut efter idag! Puss och hej ♥

Hello hello.

Publicerad 2013-04-23 21:44:00 i Allmänt,

Har lyckats tappat bort både telefonen & börsen, typiskt mig att söla bort saker. Även om jag har blivit bättre med åren. En fördel är dock att jag inte hela tiden sitter med mobilen, vilket har resulterat i att en hel del läxor blivit gjort! Känns faktiskt riktigt skönt, det är så mycket roligare när man kämpar för det man vill & ligger i takt.
 
På fredag är det min 19-årsdag, förhoppningsvis så får jag en liten slant så att jag kan börja spara till en ny telefon! Men frågan är vilken mobil ska man köpa då? Tycker om Iphone så det hade jag tänkt fortsätta med. Frågan är ju en 4s eller 5:an? Vet inte riktigt om det är värt det med 5:an, men de är så stilrena & fina.Aja vi ser väl hur det blir. Ni får ha det så superduper bra ♥
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela