Katjas ♡

Örnsköldsvik

Tidsinställt inlägg.

Publicerad 2013-12-30 13:44:00 i Allmänt,

Åker förhoppningsvis slalom eller gör något annat roligt just nu! Tänkte tipsa om några goda dofter, alltså ljus och rumsdoft som jag fick i julklapp utav mamma & tova.
De är Yankee candle. Visserligen onödigt dyrt men de doftar verkligen mycket (men inte för mycket). Man behöver inte tända ljuset länge för att det ska dofta i hela rummet. Mums mums för näsan!

Hemavan here we come!

Publicerad 2013-12-29 08:25:00 i Allmänt,

 
Nu åker jag om sisådär en halvtimme. Två stopp innan vi börjar bilfärden mot Hemavan. Första i stan och hämtar upp Julia. Andra stoppet i Brebban, där resten utav brudarna är. Killarna börjar även därifrån. Lite trött men taggad till tusen! Hoppas inte att jag har glömt något nu. Vettetusan om det 3G kommer att fungera där, så bloggen kommer kanske vara lite low ett tag nu. Kommer nog ändå vara upptagen, vara i backen eller sitta med en öl i handen. Nu jäklar kör vi! 

Oh snap.

Publicerad 2013-12-29 03:36:08 i Allmänt,

 
Halv fyra och jag är färdig..dock blev inte rummet städat :(:( och jag har insett att jag inte ens har pengar för att åka till fjälls egentligen..känns stabilt! Ja, det får gå som det går helt enkelt. Nu ska jag sova i några timmar, dessutom bredvid den bästa jag vet <3 Natti

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela