Katjas ♡

Örnsköldsvik

Bitchkram.

Publicerad 2013-02-27 09:02:00 i

Var alltid ärlig mot dig själv & andra. Saker och ting kanske inte alltid blir som man tänkt sig,de kan tillochmed bli bättre. Följ din dröm. Skratta & grina. Kärlek & svek. Älska & hata. Med detta sagt så måste ni se filmen Bitchkram! Den har ett så bra budskap och just nu efter att ha sett den fick jag värsta inspirationen till allt, allt jag vill göra och ska göra. ( Jag är en liten copycat med det första jag skrev, men som sagt jag vart inspirerad. Hihi)
 
Puss & kram Katja

busy day

Publicerad 2013-02-27 08:00:00 i Allmänt,

Idag varvar jag mellan att vara valpvakt och att städa ur lägenheten. Ska även ringa och fixa lite saker. Sedan måste jag också plugga körkortsteori (det går så otroligt sakta med det, men det går framåt. Kämpa på bara!)
Shit, kom ju också på att jag måste hinna köpa en mössa till fjälls..ahhh! Jomen det ordnar síg,måste bara hitta en som duger med. Hoppas ni får en superbra dag ♥

Gossip girl.

Publicerad 2013-02-26 15:17:38 i Allmänt,

Efter nån timmas teoriplugg belönar jag mig själv med några avsnit Gossip. Har nyss börjat se den serien men jag älskar den redan. Så om ni inte har sett den och har lite att göra, do it! Vilka serier ser ni på?
Ha det bäst ♥

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela